Behandelingen

Bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen in Moerkapelle kunt u terecht voor alle mondzorg onder één dak. Of het nu gaat om reguliere tandheelkunde, implantologie, orthodontie of mondhygiëne – onze ervaren tandartsen, mondhygiënistes en assistentes staan voor u klaar om u de beste zorg te bieden.

Met onze moderne technieken en behandelingen verzorgen én onderhouden wij uw gebit op de best mogelijke manier. Onze focus ligt niet alleen op het verkrijgen van een mooi gebit, een goede mondgezondheid vinden we minstens zo belangrijk.

Bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen kunt u terecht voor:

Voor uw periodieke controle, vullingen, kronen, wortelkanaalbehandeling, bruggen of een prothese (kunstgebit) bent u bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen aan het juiste adres.

Tandheelkundige implantaten zijn onze specialiteit! We plaatsen klikprotheses en kronen op implantaten en kunnen ontbrekende tanden vervangen voor een mooi, sterk gebit.

We bieden alle soorten beugels, van vaste tot uitneembare. Tevens werken we met de onzichtbare beugels van SPARK. Zo geven we kinderen én volwassenen weer een stralende lach.

Een goede mondhygiëne voorkomt veel gebitsproblemen. Onze mondhygiënistes en preventie-assistentes staan klaar om u te begeleiden. Uw tanden waren nog nooit zo schoon!

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk dat al onze patiënten – groot en klein-  zich bij ons op hun gemak voelen. Dat begint al in onze sfeervolle wachtruimte. Ook onze behandelkamers zorgen vaak voor een lach bij jong en oud. Dat zien we natuurlijk graag!

Wij staan open voor nieuwe patiënten. Graag tot ziens bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen!