Mondhygiëne

Een regelmatig bezoek aan de mondhygiëniste is essentieel voor een gezonde mond. De mondhygiëniste is gespecialiseerd in het grondig reinigen van het gebit en het voorkomen en behandelen van tandvleesaandoeningen. Dit is natuurlijk een ideale combinatie met de tandarts, die zich met name richt op de algemene gezondheid van het gebit.

Bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen kunt u daarom gemakkelijk combinatie-afspraken maken voor de tandarts én mondhygiëniste. Effectief en efficient!

Een goede mondhygiëne:

Met een regelmatig bezoek aan onze mondhygiënistes houdt u uw gebit in topconditie.

Met een regelmatig bezoek aan onze mondhygiënistes houdt u uw gebit in topconditie.

Onze mondhygiënistes kunnen veel problemen al in een vroeg stadium oplossen en daarmee erger voorkomen. Ze voeren diepgaande reinigingen uit en verwijderen tandplak en tandsteen. Ook merken ze eventuele tandvleesaandoeningen tijdig op zodat deze goed behandeld kunnen worden.

Daarnaast geven onze mondhygiënistes advies over de juiste mondverzorging. Wist u dat de gezondheid van uw mond z’n weerslag heeft op de rest van uw gezondheid? Studies hebben aangetoond dat er een verband is tussen een slechte mondhygiëne en diverse aandoeningen, zoals diabetes en hartziekten.

Onze mondhygiënistes staan voor u klaar om uw tanden en tandvlees perfect schoon te maken en te houden. U wilt nooit meer anders!