Tandheelkunde

Bij Tandartspraktijk De Wilde Veenen in Moerkapelle kunt u snel terecht voor alle denkbare tandheelkundige behandelingen. Dankzij onze drie behandelkamers kunt u gemakkelijk combinatie-afspraken maken bij de tandarts en mondhygiëniste. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

We vinden het belangrijk dat goede, complete mondzorg voor iedereen toegankelijk is. We houden van een persoonlijke en nuchtere aanpak en werken met geavanceerde apparatuur.

U kunt bij ons terecht voor:

Wat uw vraag of gebitsprobleem ook is:
onze tandartsen helpen u graag en goed.

Wat uw vraag of gebitsprobleem ook is: onze tandartsen helpen u graag en goed.

In onze tandartspraktijk staat u als patiënt centraal. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. We leggen vooraf alles duidelijk uit, zodat u weet wat u kunt verwachten. Mede door onze persoonlijke benadering, oprechte aandacht en de fijne sfeer voelen veel patiënten zich direct bij ons thuis.

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige kinderen spannend kan zijn. We leggen rustig uit wat we gaan doen tijdens het tanden tellen en zijn natuurlijk danig onder de indruk van iedere wiebeltand. Daarnaast weet onze ‘huisolifant’ in de behandelkamer het ijs meestal snel te breken.

We raden ouders en/of verzorgers aan hun kinderen van jongs af aan mee te nemen tijdens hun eigen periodieke controle. Zo wordt een bezoek aan de tandarts iets vanzelfsprekends.